Terug naar nieuws

“Wij werken discipline overstijgend”

Via via kwamen we aan onze nieuwste collega. Hij heeft een achtergrond in Psychologie en vooral werkervaring op het gebied van conversie optimalisatie. Hij heet Diederick, weet alles van voetbal, houdt van elektronische muziek, is groot Ajax fan, wordt blij van goede wijn en lekker eten.

>> 2 min lezen

diederick

Waar kom je vandaan?

“Ik ben geboren in Alkmaar en heb mijn jongste jaren daar doorgebracht. Ik heb vervolgens op de middelbare school gezeten in Utrecht (waar mijn ouders in een klein dorpje in de buurt woonde) en ben nu al zo’n 7 jaar woonachtig in Amsterdam. Dat is ook de stad waar ik Psychologie studeerde aan de Universiteit van Amsterdam. Met een vader als Amsterdammer en 3 broers die mij vaak op sleeptouw namen in Amsterdam, wist ik al snel waar ik naartoe zou verhuizen. Nu ik er ook weer werk, zal ik Amsterdam voorlopig nog niet de rug toe keren.”

Wat wil je hier bereiken?

“”Ik denk dat WeLikeMilk zich onderscheid ten opzichte van andere bureaus in het feit dat we samen met onze klant kijken naar hoe we de customer experience en flow zo optimaal kunnen maken voor de consument. Hierdoor zorgen we voor duurzame merkrelaties waarbij we nooit de focus op directe conversies verliezen. Hiernaast hebben we verschillende online marketing disciplines in huis waardoor we discipline overstijgend werken. Dat was ook de precies de reden waarom ik voor WeLikeMilk koos. Er zijn veel bureau’s die nog heel erg vanuit silo’s werken. Ik merk en ben er trots op dat wij dat hier niet doen. Wij kunnen als bureau echt een volledige contactstrategie neerleggen maar dit ook geheel in de uitvoering oppakken (of gedeeltes daarvan). Ik wil hier dan ook een bredere online marketeer worden en mij op termijn steeds meer met strategie gaan bezig houden. Ik merk dat ik hier al enorm veel leer op verschillende gebieden.”

Een glas melk bij het opstaan of voor het slapengaan?

“’Ik was vroeger als kind allergisch voor melk en nog altijd geen groot liefhebber. Dus hoe ik in godsnaam bij WeLikeMilk ben terecht gekomen.. Ik ben wel geboren in Alkmaar (een echte kaaskop dus) en groot liefhebber van kaas!”

Vorige artikel Volgende artikel

Expert worden?

Ontvang iedere maand de laatste digitale ontwikkelingen