Terug naar nieuws

“Het werken bij een bureau is dynamisch en geen dag is hetzelfde”

Dit keer bleven we dichtbij huis, Sabien woont namelijk in Amsterdam. Ze komt het team versterken als onze nieuwe visual designer. Ze weet alles van facepaint, rolt graag haar yogamat uit en wordt blij van reizen en fotograferen.

>> 2 min lezen

sabien

Waar kom je vandaan?

Geboren in Haarlem en nu alweer bijna 10 jaar woonachtig in Amsterdam. Lekker op de fiets naar werk, ’s ochtends over de keizersgracht geniet ik elke dag van het ontwaken van de stad. Na de kunstacademie in Utrecht te hebben afgerond heb ik gewerkt als designer voor verschillende bedrijven. Het mooiste vind ik dat design continue in beweging is en door nieuwe technologie telkens in ontwikkeling is. Er blijft zoveel te ontdekken!

Wat wil je hier bereiken?

Ik zet me graag in voor verschillende klanten om de resultaten en gebruikerservaring te verbeteren. Het optimaliseren van de content door middel van helder en passend design is ontzettend interessant. Het werken bij een bureau is dynamisch en geen dag is hetzelfde. Banner, GIFje of een gehele campagne niks is te gek. Door het werken voor verschillende klanten verbreed je je visie. Ik leer nu al heel veel op het gebied van creatie optimalisatie, customer experience en storytelling en heel graag zou ik in de toekomst een aantal gave projecten op mijn naam hebben staan.

Een glas melk bij het opstaan of voor het slapengaan?

Ik ben grootgebracht met melk, maar nu maak je me blij wakker met een lekkere cafe latte met de perfecte schuimlaag, gelukkig hebben we die bij WeWork!

Vorige artikel Volgende artikel

Expert worden?

Ontvang iedere maand de laatste digitale ontwikkelingen