Terug naar nieuws

Vacature: Online Marketeer (m/v) bij WeLikeMilk

Collega gezocht_1200x628 FB

Heel veel vrijheid, verantwoordelijkheid en gezelligheid. Daar kun je als toekomstig WeLikeMilk-collega op rekenen. En tegelijkertijd heb je te maken met strakke deadlines, veel druk en altijd grote (technische) vragen. Dat moet je liggen. Sterker nog: dat moet je leuk vinden.

Wat doet een online marketeer?

Je bent verantwoordelijk voor alle operationele aspecten van online advertising. Je zet online media- en social campagnes op, die je vervolgens monitort en op basis van jouw analyses optimaliseert. Je zorgt er met jouw glasheldere rapportages bovendien voor dat de opdrachtgever op de hoogte blijft van de resultaten, jouw bevindingen en de resultaten van je optimalisaties. Je leert snel je weg kennen in technische tools en begrijpt wat je nodig hebt om je campagne in te regelen. Ook help je met online onderzoek en speur je mee naar dat ene inzicht waarmee je de campagne naar een hoger niveau tilt. Je werkt nauw samen met je collega’s van de afdeling media, maar ook met onze creatieven kom je tot mooie inzichten en oplossingen.

Wat voor type zoeken jullie eigenlijk?

Als online marketeer moet je gestructureerd werken, niet schrikken van technische vragen en natuurlijk moet je in staat zijn om cijfers te vertalen naar acties. Met motivatie kom je een eind, met nauwkeurigheid en flexibiliteit reik je nog veel verder. We kunnen ervan op aan dat je je verantwoordelijkheid neemt en dat je ook groter denkt dan alleen je eigen taken. Je kunt inschatten welke impact jouw wijzigingen hebben op bijvoorbeeld creatie, en vice versa. In dit vakgebied ben je nooit uitgeleerd. Je volgt daarom de laatste ontwikkelingen op de voet en bent altijd bezig om nieuwe inzichten te koppelen aan de praktijk. Daarbij heb je met je WeLikeMilk-collega’s om je heen een schitterende bron aan inspiratie, ervaring en kennis.

En wat voor ervaring moet ik hebben?

We zoeken iemand met een afgeronde hbo- of wo-opleiding en met meer dan 2 jaar relevante werkervaring. Het spreekt in je voordeel als je ervaring hebt met display campagnes, programmatic sales, RTB, DoubleClick (DBM/DCM), Social advertising en Google Analytics. Nog belangrijker vinden we dat je goed in het team past en nooit uitgeleerd bent. We steken veel tijd in begeleiding en training van onze collega’s, dus je hebt een mooie achterban om op terug te vallen.

Hebben we je interesse? En voel je je aangesproken? Mail je cv en motivatie naar Michael Overzier op [email protected].

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vorige artikel Volgende artikel

Expert worden?

Ontvang iedere maand de laatste digitale ontwikkelingen