Grow your brand on digital

r
Digitale Merkstrategie

Digitale Merkstrategie

Maak digitale merkstrategie meetbaar

Een goede merkstrategie vereist goede data, daarom pleiten wij voor data-based en meetbare online (merk)campagnes. Effectief merkvoorkeur opbouwen is cruciaal voor de duurzaamheid van je merk en je business. Door emotionele waarden te koppelen aan je merk, hoef je minder te concurreren op het vlak van promotie en verhoog je winstmarges. Werken aan je merk kan op verschillende kanalen. Maar online is alles tot in detail meetbaar. Wij ontwikkelen samen met jou een mediastrategie, door optimaal gebruik te maken van de middelen die er beschikbaar zijn in online advertising. Zo bouwen we gezamenlijk merkvoorkeur op over de lange termijn, dat kan door middel van campagnevoeren, community building, of door middel van evangelizing.

projects

1500

k

Data

drives impact

Data-based merkcampagnes

Werkend vanuit jouw customer journey en mediatrends, kunnen wij je helpen om een digitale merkstrategie op te stellen. Een duidelijk plan om je merk naar een hoger niveau te tillen in de beleving van jouw doelgroep. Dit kan door middel van kick-ass online campagnes die werken op Youtube, maar ook op Snapchat en in Virtual Reality, of een contentstrategie die jouw doelgroep blijft verrassen met nuttige informatie. Dit levert lange termijn merkvoorkeur op en ondersteunt performance-campagnes op de korte termijn.
Door gebruik te maken van…
- Pre-testing
- A/B-testen
- Brand lift studies
- Video drop-off metrics
…maken wij je merkcampagnes en contentmarketing data-based in opzet en meetbaar in uitvoering. Zoals het hoort.

Pre-testing

01

Hier moet uitleg komen

A/B testen

02

Bij een A/B test worden er twee verschillende varianten van bijvoorbeeld een advertentie getoond. Variant A wordt aan 50% van de bezoekers getoond, net zoals variant B. Hierbij wordt dan de conversie ratio gemeten en zo kun je precies zien welke variant het beste werkt.

Brand lift studies

03

Met brand lift studies kan de effectiviteit van een merkcampagne worden gemeten, wanneer een campagne voor één merk of product draait.

Video drop-off metrics

04

Alles wat je kan meten met video’s, van aantal views, uitkijkpercentage, engagement, de kijker, conversies etcetera.

Meer over wat wij met Digitale Merkstrategie voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact op met onze managing director Hans.

Hans Vermeulen Managing director & partner

experts in field

Ook digitale groei bereiken?

Wij zijn WeLikeMilk, de digital growth agency. Wij maken merkcampagnes meetbaar en performance campagnes succesvoller. Ook jouw merk aandrijven met data en het laten groeien op digital?

Weesperplein 4B 1018 XA Amsterdam

+31(0)20 78 70 773

info@welikemilk.nl

Leave a Comment