Grow your brand on digital

f
Mediaconsulting en trainingen

Mediaconsulting en -training

Consulting

Als je voor je campagnes al een mediabureau in de hand genomen hebt, maar je strategie wenst bij te sturen of beter richting wilt kunnen geven aan je mediacampagnes, kunnen wij je helpen. Samen nemen wij je mediastrategie en KPI’s onder de loep om je te helpen elk onderdeel van je online advertising naar een volgend niveau te tillen.

h

projects

1500

f

Data

drives impact

Training

Ben je zelf je marketing afdeling aan het inrichten? Dan kunnen wij je helpen als marketing adviesbureau. Wij maken trainingen op maat, om jouw business online naar een nieuw niveau te tillen. Trainingen om je business te inspireren en een nieuwe impuls te geven aan je bestaande online campagnes. Daarnaast trainingen om een gloednieuwe digitale strategie op poten te zetten.

Online advertising consulting

01

Een persoonlijke online marketing consultant staat voor je klaar met research en advies op maat. Net zo lang als jij dat wenselijk acht.

Digital strategy consulting

02

Of je nu een nieuwe strategie nodig hebt, of je huidige strategie juist wilt vernieuwen, wij regelen een strategy-consultant voor je, die zorgt dat je op elk niveau de beste kennis en research tot je beschikking hebt. Ook bij jou op de zaak, zo gewenst.

Inspiratiesessie

03

Geef nieuwe energie aan je online marketing campagnes. Kijk samen met onze marketeers en strategen naar de beste nieuwe cases en samen genereren wij nieuwe disruptieve ideeën voor jouw marketing campagnes en business.

Digital strategy bootcamp

04

Maak je hele marketingteam in één dag digital native. Neem je favoriete marketeers mee naar een all-day trainingssessie om jouw business naar het volgende niveau te brengen op digital. Samen nemen wij de doelgroepen, kanalen, content en advertising van jouw business onder de loep en stippelen we een plan uit voor de toekomst voor maximaal succes. De Digital Strategy Bootcamp bestaat uit:<br /> - Digital targeting: wat is mijn huidige doelgroep vs m’n beoogde doelgroep?<br /> - User journey: hoe ziet de huidige user journey eruit en hoe kan ik deze stroomlijnen?<br /> - Predictive analytics: hoe haal ik learnings uit de data die ik binnenhaal?<br /> - Storytelling: hoe pas ik storytelling toe in mijn branding en advertising?<br /> - Strategy framework maken.

Meer over wat wij met Digitale merkstrategie voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact op met onze online marketeer Erwin.

Erwin Bosman Senior online marketeer

experts in field

Ook digitale groei bereiken?

Wij zijn WeLikeMilk, de digital growth agency. Wij maken merkcampagnes meetbaar en performance campagnes succesvoller. Ook jouw merk aandrijven met data en het laten groeien op digital?

Weesperplein 4B 1018 XA Amsterdam

+31(0)20 78 70 773

info@welikemilk.nl

Leave a Comment