Grow your brand on digital

u
Social Media Marketing

Social Media Marketing

Think global, act local

Local advertising wordt steeds populairder binnen social media marketing. Door de uitgebreide targetingmogelijkheden van social media zoals geo- en interessetargeting kun je je doelgroep heel specifiek bereiken, waardoor je minimale waste hebt. Daarnaast heb je het voordeel dat je per doelgroep op het juiste moment, op de juiste plek een relevante boodschap kan overbrengen.
Wij kunnen helpen met adverteren op de verschillende social kanalen:
- Facebook
- Instagram
- Snapchat
- YouTube
- Twitter
- LinkedIn
- Reddit
- TikTok

d

projects

1500

e

Data

drives impact

Wat doet social advertising voor je merk?

Door campagne te voeren op social media kan er waardevolle data worden verzameld over content, interactie en conversie. Deze data kan gebruikt worden om campagnes op minder flexibele kanalen te verbeteren en efficiënter in te zetten. Door op kleine schaal te testen kan campagnecontent aangescherpt worden om op grote schaal meer impact te maken.

Targeting social media marketing

01

Daarnaast is het mogelijk om specifieke targeting toe te passen waarbij de doelgroep gericht kan worden benaderd om je campagnes zo effectief mogelijk in te zetten. Dit kan op basis van interessegebieden maar ook gecombineerd met geografische en demografische gegevens.

Social advertising voor ieder budget

02

Social advertising kan voor iedere portemonnee geschikt zijn. Het is laagdrempelig en er is geen minimale spend vereist om te beginnen. Afhankelijk van de doelstellingen is er voor ieder budget wel social advertising plan te maken.

Experimenteren op social

03

Social media advertising is ideaal om te experimenteren van creatives. Een A/B test draaien om te zien welke video beter wordt uitgekeken of welke carrousel afbeelding laat een hogere CTR zien? Facebook Advertising is hier uitermate geschikt voor.

Meer over wat wij met social media marketing voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact op met onze online marketeer Erwin.

Erwin Bosman Senior online marketeer

experts in field

Ook digitale groei bereiken?

Wij zijn WeLikeMilk, de digital growth agency. Wij maken merkcampagnes meetbaar en performance campagnes succesvoller. Ook jouw merk aandrijven met data en het laten groeien op digital?

Weesperplein 4B 1018 XA Amsterdam

+31(0)20 78 70 773

info@welikemilk.nl

Leave a Comment